comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

Ahmet Çalık'tan Yılmaz Vural'a yanıt

01 Ocak 2016, Cuma 14:46
Ahmet Çalık'tan Yılmaz Vural'a yanıt

Gençlerbirliği'nin genç savunma oyuncusu Ahmet Çalık, Yılmaz Vural'a yanıt verdi.

FutbolArena - Gençlerbirliği ile yolları ayırdıktan sonra basına açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural'ın Ahmet Çalık hakkında söylediklerine genç futbolcudan yanıt geldi.

 

Ahmet Çalık'ın Yılmaz Vural'a yanıtı


"Ben büyüklerime, özellikle de öğretici eğitici konumunda olan, kendisinden birçok bilgi alacağım, gelişimime katkı sağlayacak ve özellikle üzerimde emekleri olan hocalarına saygısızlık etmemeyi, eleştirmemeyi öğreten bir aile ve Gençlerbirliği terbiyesi aldım.
 
Yılmaz Vural hocamızın gönderilmesi ile uzaktan ve yakından bir ilgim yoktur. Teknik - Taktik eleştiri ve hoca beğnmeme benim haddim de değil hakkım da. Yılmaz hocamız tarafından ben söylemişim gibi basına aktarılan cümleler kesinlikle bana ait değildir. Hiç birini söylemedim. Bunları söyleyen arkadaşlarımı bildirip, kulübümü tartışılır hale sokmak istemiyorum. Ben hocalarıma karşı hiçbir ahlaksızlık yapmadım. Tarafıma yapılan eleştiriler haksız ve asılsızdır. Benim terbiyemde bütün hocalar saygıyı hak etmektedir.
 
Değerli büyüklerim, özellikle benim üzerimde emeği bulunan hocalarımın ve futbol camiasının bunu bilmesini ister, saygılar sunarım."
 

Yılmaz Vural, Ahmet Çalık için ne demişti?


Deneyimli teknik adam önceki gün yaptığı basın toplantısında Ahmet Çalık'ın kendisine "Hoca biz zaten küme düşecek takımız. Sen bizi çok ofansif oynatıyorsun. Defansif oynamamız lazım. Yabancılar daha çok izin istemiş vermemişsin. Çok toplantı yapıyormuşsun" dediğini söylemişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!