comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

Yılmaz Vural açıkladı! Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden neden ayrıldı?

12 Ocak 2016, Salı 07:04
Yılmaz Vural açıkladı! Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden neden ayrıldı?

Teknik direktör Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nde yaşanan ayrılık sürecini açıkladı.

FutbolArena - Gençlerbirliği'nde 5 gün çalıştıktan sonra İlhan Cavcav tarafından görevine son verilen Yılmaz Vural, basın toplantısında ayrılık sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.


Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden neden ayrıldığını açıkladı


"İlhan Cavcav benden rapor istedi"

"Geldiğimden beri İlhan Cavcav, "Yılmaz Allah aşkına bana rapor ver. Kim gidecek. Kim kalacak" dedi. 4 günde neyin raporunu vereyim. Başkan ertesi gün aradı, "Futbolcuların 18 tanesi seni istemiyor" dedi. Ben henüz oyuncuların ismini tanımıyorum. İlhan Cavcav'dan 20 25 milyon Euro'luk bir bütçe istemedim. "


Yılmaz Vural, Gençlerbirliği'nden neden ayrıldı?


"Ben sadece 13 tane futbolcudan verim alamayacağımız söyledim. İlhan Cavcav, bana birkaç vuruş vereceğini yardımcılara da ilk maaşını vereceğini söyledi. O an cinnet geçirdim. Ben de başkana, "Sen bana çok büyük yanlış yaptın. Bunu parayla örtemezsin" dedim"


Yılmaz Vural - Ahmet Çalık polemiği


"Ahmet Çalık'a, "Sen 21 yaşındasın. Senden mi öğreneceğiz antrenörlüğü dedim. Ahmet Çalık, bana "Hocam biz küme düşme potasındayız. Neden ofansif oynatıyorsun" dedi. Ahmet Çalık'a, "Sen 21 yaşındasın. Senden mi öğreneceğiz antrenörlüğü dedim."
 


"Teknik direktörlük mesleğine saygımız yok"


"Bazı şeylerin kurallaşmaması antrenörlüğün yerlerde sürünmesine neden oluyor. Güvenç Kurtar, Giray Bulak gibi isimler prensipleri var diye takım çalıştırmıyor. Bazıları da futbolu bıraktıktan sonra lisans almadan takım çalıştırıyor. Bu mesleğe saygılı olmak gerekiyor. Sırf top oynadı diye antrenör olunur mu ya? Bu ahlaksızlar grubu ve yönetiminde nasıl olur da 3 aydan fazla çalışılır"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!