comScore

Gençlerbirliği Gençlerbirliği

İlhan Cavcav: 'Benden fazla üzülen yok'

31 Aralık 2015, Perşembe 11:00
İlhan Cavcav: 'Benden fazla üzülen yok'

Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekibi Gençlerbirliği'nin başkanı İlhan Cavcav, "Kulübümüzün durumuna benden fazla üzülen çok az insan vardır" dedi.

Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada 37 yıl önce kendisini kırmızı-siyahlı kulübe kazandıran Avni Bulduk'u rahmet ve minnetle andığını belirterek, "Zaman zaman çok iyi günlerimiz olmasına rağmen, özellikle son dönemlerde, bir iki sezondur, hatta 3 sezondur, maalesef yapmış olduğumuz transferler, yapmış olduğumuz yanlış teknik direktör seçimleri bizi istediğimiz gayeye ulaştırmadı" diye konuştu.

İnsanın hayatta yaşadığı her şeyden ders almasının doğal olduğunu ifade eden Cavcav, "Biz de yapılanlardan ve yaptıklarımızdan ders alarak, kulübümüzü daha iyi bir yere getirebilmek için değerli yönetim kurulumuzla beraber uğraşıyoruz" ifadesini kullandı.

İlhan Cavcav, kulübün durumuna çok üzüldüğünü belirterek, "Vallahi herkesin içini bilemem ama herhalde benden fazla üzülen çok az insan vardır" şeklinde konuştu.

Gençlerbirliği'nin Türk futboluna hediye ettiği çok futbolcunun bulunduğunu hatırlatan Cavcav, "Futbol böyle güzel bir şey ancak son dönemde seyircimizde azalma oldu maalesef. Umarım, seyircilerimizi Gençlerbirliği karşılaşmalarında daha çok görürüz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var" değerlendirmesinde bulundu. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!