comScore

Gaziantepspor Gaziantepspor

Elyasa'dan Muhammet Demir'e yanıt - Gaziantepspor Haberleri

23 Şubat 2016, Salı 14:10
Elyasa'dan Muhammet Demir'e yanıt - Gaziantepspor Haberleri

Gaziantepspor'un başarılı takım kaptanı Elyasa Süme, geçtiğimiz günlerde "Gaziantepspor atak oynamıyordu" diyen Muhammet Demir hakkında konuştu.

FutbolArena - Muhammet Demir'in atak futbol oynanmıyordu dediği Gaziantepspor'un Trabzonspor'un üstünde olduğunu söyleyen Elyasa Süme, göndermede bulundu. 
 
ATAK FUTBOLDAN BAHSEDİYORSA, PUAN DURUMUNA BAKILMALI
 
Gaziantepspor takım kaptanı Elyasa Süme şu açıklamayı yaptı; “Takımımızdan ayrılarak Trabzonspor'a giden Muhammet Demir'in son yaptığı açıklamalarının saptırıldığına inanıyorum. Atak futboldan bahseden Muhammet arkadaşımızın şu an oynadığı takım Trabzonspor ve biz Gaziantespor olarak Trabzonspor'un sıralamada üzerindeyiz” şeklinde konuştu.

12743-haber
 
MUHAMMET NE DEMİŞTİ?
 
Gaziantepspor'da oynadığı zamanlarda takım olarak önemli işler başardıklarını ancak Gaziantep'te bunun kıymet görmediğini belirten Muhammet, “Biz Gaziantepspor'da takım olarak çok zor işler yapıyorduk ve açıkçası bu mücadelemizin bir türlü kıymet gördüğünü hissedemiyordum” dedi.

238402-haber
 
“GAZİANTEPSPOR'DA KENDİMİ GELİŞTİREMİYORDUM”
 
Gaziantepspor'da atak futbolu oynanmadığı için kendisini geliştiremediğini belirten Muhammet, "Gaziantepspor'da çok fazla atak oynayan bir takım değildik. Ben de forvet oyuncusu olduğum için kendimi daha fazla geliştirme açısından sıkıntı yaşıyordum. Bu durumu burada atlatacağıma ve yeteneklerimin üzerine yenilerini koyacağıma inanıyorum" açıklamalarında bulunmuştu. 

22293-video

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!