comScore

Gaziantepspor Gaziantepspor

Beşiktaş maçı öncesi Gaziantepspor'a şok! - Süper Lig Haberleri

06 Şubat 2016, Cumartesi 14:56
Beşiktaş maçı öncesi Gaziantepspor'a şok! - Süper Lig Haberleri

Başakşehir Fatih Terim Stadyum'unda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Gaziantepspor'da kafile programı belli oldu.

FutbolArena - Gaziantepspor'da geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında takım arkadaşı Marçal'la çıktığı hava topunda burnuna darbe alarak burnunda kırık oluşan Elyasa Süme'nin oynamayacağı bildirildi ve oyuncu kamp kadrosuna alınmadı. 
 

Elyasa Süme, Beşiktaş maçında oynayacak mı?

 
Elyasa Süme hafta içi takımıyla antrenmanlara katılmış ve doktorların ameliyat ol önerisine sıcak bakmadığını söylemişti. Fedakarlık yapmak isteyen Elyasa için özel bir maske hazırlanmıştı ancak tecrübeli stoperin Beşiktaş maçında oynamasının riskli olduğu açıklandı. 
 
SAVUNMADA KRİZ YAŞANIYOR
 
Gaziantepspor, Beşiktaş maçı öncesinde savunmada büyük bir sorun yaşıyor. Kırmızı-siyahlılarda Elyasa Süme'nin yanı sıra, bir başka defans oyuncusu Arokoyo'da sakatlığından dolayı İstanbul'a götürülmedi. Gaziantepspor hatırlanıldığı üzere geçtiğimiz haftalarda da başarılı stoperi Vranjes'le yollarını ayırmıştı. 
 
KİM OYNAYACAK?
 
Kırmızı-siyahlıların Beşiktaş karşısında ise savunma bölgesinde kimin forma giyeceği henüz netlik kazanmazken teknik direktör Mutlu Topçu'nun iki yeni transferi yan yana sahaya sürebileceği öğrenildi. Transfer döneminde Fenerbahçe'den kiralanan Hakan Çinemre ve Bolton Wanderers'tan kadroya katılan Prince Desire'nin Beşiktaş'a karşı ilk 11'de görev yapması bekleniyor. Mutlu Topçu'nun bu isimlere alternatif olarak da ön liberoda görev yapan Erdem Şen'i de kullanabileceği öğrenildi.
 

Gaziantepspor'un Beşiktaş kadrosu

 
Gaziantepspor'un Beşiktaş maçı kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: 
 
"Karcekmarskas, Alperen Uysal, Barış Yardımcı, Hakan Cinemre, Prince Desire, Marçal, Abdülkadir Kayalı, Erdem Şen, Koray Arslan, Orkan Çınar, Hürriyet Güçer, Anton Putsila, Abuda John Chiubike, Habib Habibou, Daniel Larsson, İlhan Parlak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!