comScore

Galatasaray Galatasaray

'G.Saray'da oynamak istiyorum'

15 Kasım 2013, Cuma 02:36

Roberto Mancini'nin Inter'den öğrencisi olan Obafemi Martins, Galatasaray'da oynamak istediğini net bir şekilde dile getirdi.

İtalya Serie A takımı Inter'de genç yaşta yıldızı parlayan; fakat kendisinden beklenen patlamayı gösteremeyerek gözden düşen Nijeryalı forvet Obafemi Martins, Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.

Kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde Seattle Sounders'ta devam eden 29 yaşındaki santrfor, manejerine talimat verdiğini ve futbolun gelişmekte olduğu Türkiye'de, özellikle Galatasaray'da oynamak istediğini ifade etti.

Martins İtalyan basınına verdiği demeçte şu ifadeleri kullandı:

"Amerika'ya olağanüstü bir yer ve burayı seviyorum. MLG gelişmekte olan bir lig ve son birkaç ayda buradaki yaşam üzerine tecrübe kazandım. Seattle'ın bana yaklaşımı olumlu oldu. Özellikle taraftarların."

"MANCINI İLE TEKRAR..."

"Avrupa'ya dönmek ve Türkiye'de şansımı denemek isterim. Menajerimden buradan gelen tüm teklifleri değerlendirmesini söyledim. Türkiye Ligi son yıllarda çok gelişti. Yeni statlar yapıldı ve futbola büyük bir yatırım var. Taraftarlar da inanılmaz."

"Zokora, Babel, Wesley Sneijder ve Drogba gibi oyuncuların buraya gelmesi boşuna değil. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı özledim. Galatasaray'ın formasını giymek ve Roberto Mancini ile tekrar çalışmak isterim. Inter'de bir süre beraberdik."

17 yaşında İtalyan devi Inter'e transfer olan Martins, burada 5 sezon top koşturdu. Bu süre zarfında 88 ma oynayan Nijeryalı 28 kez fileleri sarsma başarısı gösterdi. Dizindeki sakatlığı dolayısıyla istediği form grafiğine ulaşamayan Marins Inter'den sonra Newcastle United, Wolfsburg, Birmingham, Levante takımlarında top koşturdu. Martins sezon başından bu yana ABD'de Seattle Sounders forması giyiyor ve 20 maçta 8 golü var.

Roberto Mancini'nin Inter'in başında olduğu 2002-04 sezonlarında takımın kadrosunda Obafemi Martins de bulunuyordu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!