comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera, Callero'yu da aldı ve Ürdün'e gitti!

14 Kasım 2013, Perşembe 12:44

Dünya Kupası'nın kapısını aralayan Uruguay'da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Galatasaraylı Fernando Muslera arkadaşlarını Ürdün'de yalnız bırakmadı.

2014 Dünya Kupası Kıtalararası Play-Off ilk maçında deplasmanda Ürdün'ü 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Dünya Kupası'nın kapısını aralayan Uruguay'da sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Galatasaraylı Fernando Muslera arkadaşlarını Ürdün'de yalnız bırakmadı.

Yıldız kaleci Ürdün'e yalnız gitmezken kız arkadaşı Patricia Callero'yla birlikte takımına tribünden destek verdi. Karşılaşma öncesinde Fernando Muslera ve Patricia Callero, Uruguay Milli Takımı'nın Ürdün'ün başkenti Amman'da kamp yaptığı otele gidip takıma başarılar dilediler.

Bu arada Uruguay'ın deplasmanda Ürdün'ü 5-0 yendiği karşılaşmada Ürdünlü futbolseverler Uruguay'ın yıldız ismi Luis Suarez'e de esprili bir pankart açtı.

Ürdünlü taraftarlar, geçen sezon Chelsea'yle oynanan Premier Lig maçında Branislav Ivanovic'in kolunu ısırdıktan sonra Premier Lig yönetiminden 10 maçlık ceza alan Luis Suarez'e, "Suarez, Al-Nashama'yı Isırma" yazılı bir pankart açtılar.

*Al-Nashama (Cesur Adamlar): Ürdünlü futbol severlerin takımlarına taktıkları lakap.




 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!