comScore

Galatasaray Galatasaray

Arıboğan'dan Futbol Direktörü ve transfer açıklaması

12 Kasım 2013, Salı 19:37

Galatasaray'ın İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, sarı kırmızılı kulübün gündemi ile ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, LigTV'ye yaptığı açıklamada futbol takımının günedemi ile ilgili açıklamada bulundu.

Arıboğan, Galatasaray'ın gündeminde henüz devre arası transferi olmadığını belirterek Florya'ya futbol kökenli bir futbol direktörü getirme planlarının olduğunu yineledi.

İşte Arıboğan'ın açıklamaları:

"DEĞİŞİM VAR, HEDEFLERDE DEĞİŞİKLİK YOK"

"Teknik direktör değişikliği yaşadığımız için bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Sezon içerisinde hoca değiştirmek kolay değil, hocamız için de bu geçerli. Galatasaray'ın sportif, mali hedeflerinde bir değişme yok. Organizasyonda vs. değişiklik yok."

FLORYA'DA YAPILANMA OLACAK MI?

"Florya'da bir yapılanma var. Oradaki ihtiyacımız bir futbol direktörü. Futbol kökenli olması gerektiğini zaten konuşuyoruz. Onun dışında zaten oranın yapılanması gerçekleşmiş durumdadır."

TRANSFER OLACAK MI?

"Ara transfer dönemi yaklaştıkça dedikodular normal. Devra arasına kadar daha çok maçımız var. Teknik ekibimizin raporu itibarıyla bazı transferlerimiz olabilir tabii ki. Hocamız takımı tanıyor. Devre arasına kadar bu süreci yaşamamız gerekiyor. Bize gelen bir rapor da yok henüz. Buna göre ihtiyaçlarımızı belirledikten sonra neden olmasın."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!