comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray taraftarı suçluyu belirledi! NET!..

12 Kasım 2013, Salı 09:36

Galatasaray taraftarları, son dönemdeki kötü gidişatın bir numaralı sroumlusu olarak Ünal Aysal yönetimini gösterdi.

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan, son 2 sezonu şampiyon tamamlayan teknik direktörünü gönderen, son olarak da Fenerbahçe'ye mağlup olması ile birlikte zirve yarışında 9 puan geriye düşen Galatasaray'ı bu kötü gidişata düşüren sebeplerin de ne olduğu tartışılmaya başlandı. Galatasaray taraftarlarının buluşma noktası olan WEBASLAN, "hesap soruyoruz" başlığı ile birlikte sarı-kırmızılılara problemin ne olduğu konusunda bir anket sorusu yöneltti.

"Galatasaray'da kötü gidişatın bir numaralı sebebi sizce kimdir, nedir?"

sorusunun yöneltildiği taraftarlar çok net, çarpıcı bir cevap verdi. 61.938 kişilik bir katılımın olduğu ankete katılanların %68,9'u (42651) Aysal yönetimini problemlerin ana kaynağı olarak gösterdi. Oy verenlerin %11,8'i (7307) görevden alınan Fatih Terim'de suç bulurken, %6,8'lik (4211) kısım da yeni teknik direktör Roberto Mancini'yi sorumlu tuttu.
Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın bir hayli altında kalan Burak Yılmaz oyların %7,8'ini (4827) alırken, eski etkinliğinde olmaması nedeniyle sarı-kırmızılıların temel problemlerinden biri olarak gösterilen Selçuk İnan da % 1,3 ile 795 kişinin hedefinde yer aldı. Aysal yönetiminin temel amaçlarından olan 'Kurumsallaşma' da % 3 (1848 kişi) ile Galatasaray'ın önünü kesen sebeplerden biri olarak gösterildi.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!