comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ı en çok sevindirecek transfer teklifi!

11 Kasım 2013, Pazartesi 13:37

Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği Dany için müjdeli haber Marsilya'dan geldi.

Galatasaray'ın ara transfer döneminde elden çıkartmak istediği Dany için Fransa Lique 1 takımlarından Marsilya devreye girdi. Bir süredir Dany'i takip eden Marsilya, Kamerunlu oyuncunun menajeri Musampa ile bir ön görüşme yapan Marsilya idarecileri sarı-kırmızılı yönetim transfer konusundaki tavrını sordu.

Marsilya idarecilerine, Türkiye'deki yabancı kontenjanı durumunu ve Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki hedeflerini anlatan Musampa, Ocak ayındaki transfer süreci için açık kapı bıraktı.

Sezon başından bu yana savunma hattında ciddi sorunlar yaşayan ve ara transfer döneminde de bu bölgeye uygun bir maliyetle transfer yapmak isteyen Marsilya'da teknik direktör Elie Baup'un da Dany'e onay verdiği ve Marsilya'nın en kısa süre içerisinde resmi adımları atacağı belirtildi.

MANCINI DA RAHATLAYACAK 

Marsilya ile yaptığı görüşmeleri Galatasaray Yönetimi'ne aktarıp; sarı-kırmızılı kulübün tavrını net bir şekilde öğrenecek olan menajeri Musampa'nın sürece en kısa süre içerisinde nokta koyması bekleniyor. 2016 Haziran'ına kadar sözleşmesi olan Kamerunlu Dany'i 3 milyon euroluk bonservis bedeli ile elden çıkartmak isteyen Galatasaray, böylelikle kontenjanını boşaltacak ve Roberto Mancini'nin ara transfer döneminde daha rahat hareket etmesini sağlayacak.

Fatih Terim döneminin son bölümünde savunma kurgusunda yaptığı hatalar ile sarı-kırmızılı taraftarların eleştiri oklarının hedefi haline gelen Dany'nin Roberto Mancini döneminde yabancı kontenjanından dolayı tribüne mahkum olması bekleniyor.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!