comScore

Galatasaray Galatasaray

14 sene öncesinden inanılmaz tesadüf!

09 Kasım 2013, Cumartesi 14:20

Pazar günü derbiye Eray İşcan'la çıkacak olan Galatasaray, Kadıköy'de son kazandığında kaleyi ikinci kaleci Mehmet Bölükbaşı koruyordu.

Pazar günü Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu olacak Galatasaray, tam 14 yıldır Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan galibiyet çıkaramıyor.
 
Son olarak 22 Aralık 1999'da deplasmanda Fenerbahçe'yi yenen sarı-kırmızılılar için o günkü maç ile Pazar günü oynanacak arasında tesadüfi bir benzerlik bulunuyor.
 
Fernando Muslera'nın sağ ayak başparmağının kırılmasının ardından kaleyi 22 yaşındaki Eray İşcan'a teslim etmek zorunda kalan Galatasaray, 14 sene önce de aynı sıkıntıyı yaşamıştı.
 
Bugün Galatasaray kaleci antrenörü olan Claudio Taffarel sakatlığı nedeniyle derbide forma giyememiş, Fatih Terim kaleci eldivenlerini Mehmet Bölükbaşı'na teslim etmişti.
 
Galatasaray'ın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmada sarı-kırmızılıların gollerini Hasan Şaş ve Marcio kaydetmişti. Sarı-kırmızılılar bu galibiyeti aldığında, Pazar günü kaleyi koruyacak olan Eray İşcan henüz 8 yaşındaydı ve ilkokul ikinci sınıfa gidiyordu.

Kaynak: Fotospor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!