comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saraylıyönetici: 'F.Bahçeliler mutlu olacaksa'

09 Kasım 2013, Cumartesi 11:37

Galatasaray Basın Sözcüsü Ergün, derbideki olası puan kaybı için böyle konuştu. Fenerbahçe'nin 6-0'lık maça Instagram'dan yaptığı gönderme için ise “Hâlâ o maçla avunuyorlarsa vay hallerine” dedi.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, ligde yarın çıkacakları Fenerbahçe derbisi öncesi çarpıcı sözler sarf etti.

Ezeli rakipleri ile her zaman yaptıkları maçlardan birine çıkacaklarını belirten Ergün “Kazanırsak aradaki puan farkını kapatmamız söz konusu. Bu durumu biliyoruz, Ancak yenilirsek de dünyanın sonu değil. Lig uzun bir maraton” şeklinde konuştu.

"YENİLMEZLİĞE KUPA VERMEZLER"

Ergün, Fenerbahçe'nin Instagram'dan 6 Kasım 2002'deki 6-0'lık maça gönderme yaparak Ümit Özat'ın attığı son golün fotoğrafını yayınlamasını da yorumladı. Derbilerde atmosferin yükseldiğini belirterek “Bu tarz fotoğraflarla ortamı iyice germenin doğru olmadığını düşünüyorum. Ancak hâlâ o maçla avunuyorlarsa da vay hallerine” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki 14 yıllık yenilmezlik serisinin psikolojik üstünlük olmadığını da dile getiren Ergün sözlerini şöyle sürdürdü: “Herhangi bir takıma sahasında yenilmiyor diye herhangi bir kupa vermiyorlar” dedi. Deportivo'nun Real Madrid'e iç sahada 19 yıl boyunca kaybetmemesi örneğinin verilebileceği- ni ifade ederek “Deportivo'ya bunun için paye verdiler mi? Müzesinde bununla ilgili kupa var mı” diye konuştu.

"BANKO FAVORİ GÖREBİLİRLER"

Bu arada Ergün, Muslera ve Sneijder'in oynamama ihtimali nedeniyle Galatasaray'ın iddiasız görüldüğü yorumları için ise “Fenerbahçeli kardeşlerimiz o şekilde mutlu olacaklarsa Galatasaray'ı iddiasız, Fenerbahçe'yi de banko favori olarak görebilirler” dedi. Çok kötü geçen 2010-11 sezonundaki maçta Galatasaray'da Pino'nun vuruşunun çizgiden çıkarıldığını, Sarı-Kırmızılıların 0-0'lık beraberlikle maçı noktaladığını hatırlattı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!