comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den kadro yorumu; 'En azından'

09 Kasım 2013, Cumartesi 09:37

Galatasaray'da, Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklar sabah yapılan tek idmanla sürürken, Hakan Balta'nın iki gündür takımla beraber çalışması Florya'da ilginç bir yorumu beraberinde getirdi.

Teknik Direktör Roberto Mancini'nin, Hakan'ın iyileşmesiyle ilgili olarak, “En azından 18'i tamamladık. Eksikler yüzünden 17 kişilik kadro ile maçlara çıkıyorduk” dediği öğrenildi.

Diğer taraftan Hakan ile beraber hafif sakatlıkları bulunan Drogba, Chedjou, Eboue ve Ceyhun'un da dün antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştığı belirtildi. Gökhan Zan takımdan ayrı kondisyon çalışması gerçekleştirirken, Muslera'nın ise özel program dahilinde çalıştığı açıklandı. Ufuk Ceylan, salonun ardından sahada takımdan ayrı çalışırken, Aykut Erçetin'in Eray'ın arkasında kulübede bekleyeceği bildirildi. Galatasaray bugün 16.30'da yapacağı antrenmanın ardından tesislerde kampa girecek.

BRUMA'YA MÜJDE

Zaman zaman yabancı kontenjanına takılması nedeniyle Galatasaray'da düzenli olarak ilk 11'de yer alamayan Bruma, Portekiz Milli Takımı'nın 24 kişilik aday kadrosuna davet edildi. Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, 15 Kasım Cuma günü kendi sahasında İsveç ile karşı karşıya gelecek ekip için sarı-kırmızılı futbolcuyu da kadroya alırken, Fenerbahçe'den Bruno Alves, Meireles, Beşiktaş'tan da Almeida, davet alan diğer isimler oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!