comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini: 'Ligin devam edebilmesi için...'

09 Kasım 2013, Cumartesi 01:36

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. Derbilerin havasının her ülkede aynı olduğunu vurgulayan italyan teknik adam, Türkiye'de biraz daha duygusal olduğunu ifade etti.

Teknik direktörü Roberto Mancini ise derbi maçla ilgili olarak şöyle konuştu:

"YENİLGİYİ HAK ETMEDİK"

"Ben her zaman tek takım olan şehirlere gitmek istedim, ama her gittiğimde en az iki takım vardı. Hep derbilere denk geliyorum. Derbiler İngiltere'de de, İtalya'da da genelde aynı havaya hakim oluyor."

"Burada biraz daha duygusal olacak, ama bu bir futbol karşılaşması. Derbiler genelde birbirine çok benziyor. Kopenhag'dan bir mağlubiyetle geldik buraya, ama takım bu mağlubiyeti hak etmemişti."

"Karşılaşma önemli. Ligin mücadeleci bir şekilde devam edebilmesi için bu maça daha büyük bir önemle hazırlanıyoruz. Galatasaray taraftarı inanılmaz. Bize çok büyük destek veriyorlar. Bu maçta olmayacaklar, biz de onlar için çok güzel bir karşılaşma ortaya koymak istiyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!