comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder'den G.Saray'a haber var!

08 Kasım 2013, Cuma 13:14

Galatasaray'da Kadıköy'de Fenerbahçe'yle oynanacak derbi öncesi sevindirici bir haber geldi...

Süper Lig'de seri galibiyetler almaya başlasa da; sakat futbolcuların çokluğu ve Kopenhag yenilgisiyle tatsız günler geçiren G.Saray'a derbi önce sevindirici bir haber geldi... Aslan'ın geçtiğimiz hafta Torku Konya ile oynadığı maçta sakatlık geçiren ve F.Bahçe karşısında oynaması çok zor gözüken Wesley Sneijder, dün durumunu soran hocası Roberto Mancini'ye müjdeyi verdi. Hollandalı yıldızın İtalyan çalıştırıcıya, “Ağrılarım azaldı. Bir aksilik olmazsa F.Bahçe maçına kadar hazır hale geleceğim. Derbide oynamayı çok istiyorum” dediği öğrenildi. Oldukça formda bir dönem geçiren Kopenhag karşısında yokluğu çok aranan 29 yaşındaki futbolcunun Kadıköy'e yetiştirilmesi için kulüp doktorları 2 günden beri seferber edilmiş, Mancini'nin ‘Sana çok ihtiyacımız var' sözleri de Sneijder'ı psikolojik anlamda derbiye motive etmişti.

OYNAMA İHTİMALİ BİLE... 

Roberto Mancini'nin, Hollandalı yıldızdan gelen bu sevindirici haber üzerine Kadıköy'deki planlarını değiştirmeye hazırlandığı belirtilirken; Sneijder'ın oynaması halinde sahaya daha ofansif kimlikte bir takım sürmeyi planladığı öğrenildi. Hollandalı'nın yokluğunda pas trafiğinde sıkıntı yaşayan ve Selçuk da formsuz olunca Kopenhag kilidini dahi aşmakta zorlanan Aslan'da, Sneijder'in oynama ihtimali bile İtalyan hocayı sevindirdi. Sneijder hakkında son karar maç günü verilecek.
 
‘Tüm gücümü harcıyorum' 

F.Bahçe maçında oynama ihtimali güçlenen Wesley Sneijder, Hollanda basınına sakatlığı hakkında açıklamalar yaptı. Sneijder “F.Bahçe maçında hazır olmak için her şeyi yapıyor, tüm gücümü harcıyorum. Bu benim için, zamana karşı da bir yarış” ifadelerini kullandı.
Kaynak: Habertürk

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!