comScore

Galatasaray Galatasaray

Derbiye Ada'dan gözlemci akını

08 Kasım 2013, Cuma 10:37

Orta saha, sol bek ve santrfor arayan İngilizler, 3 çift gözle Selçuk İnan, Caner, Burak Yılmaz ve Sow'u takip edecek. Ada ekibininin gözlemcileri özellikle Selçuk'a odaklanacak. Burak için Aysal 15 milyon euro istemişti.

Galatasaray'ın F.Bahçe deplasmanında oynayacağı zorlu derbiye yakın ilgi var. Şükrü Saracoğlu'ndaki maçta birçok futbol menajeri tribünde yerini alırken en çarpıcı ilgi ise Liverpool'dan geldi.

İngiliz devi, 3 temsilcisini Kadıköy'e gönderdi. Bu konuda F.Bahçe'den bilet talep eden ve olumlu karşılık alan İngilizler'in kimi izleyeceği ise merak konusu oldu. Daha önce F.Bahçeli Sow ve G.Saraylı Burak Yılmaz'ı takibe alan Liverpool, dünya derbisinde yeni sezonda transfer edeceği oyuncuları izleyecek. Özellikle Başkan Ünal Aysal'ın “Gitme” dediği Burak Yılmaz'a odaklanacak olan İngilizler, 28 yaşındaki golcüyü mercek altında tutacak.

Yeni menajer Brendan Rodgers ile bu sezon Arsenal, Chelsea ile birlikte şampiyonluk kovalayan Kırmızılar, Ocak veya yeni sezon öncesinde eğer bulursa golcü, orta saha ve kaliteli sol bek arıyor.

SUAREZ'İN VELİAHTI MI OLACAK?

Bu konuda Selçuk İnan, Caner, Burak, Sow favori isimler. Ünal Aysal'ın 15 milyon euro fiyat biçtiği Selçuk ve Burak için yine heyecanlı günler yaşanacak. Liverpool scoutları ayrıca Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Emenike gibi isimleri de gözlem altına alacak. Liverpool, Suarez'in gitmesi halinde yeni golcülerle kadrosunu güçlendirmek isterken İngilizler'in bütçesi açık.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!