comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan Mancini'ye destek; 'İnanıyorum'

08 Kasım 2013, Cuma 09:37

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe maçı öncesinde Mancini ve teknik ekibe güven aşılayacak özel bir organizasyon düzenledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde bugün teknik direktör Roberto Mancini ile bir araya gelecek. Başkan, Kopenhag yenilgisi ile yükselen eleştiriler ve ‘Derbi son şansı' yorumlarının aksine İtalyan teknik adama, “Yönetim olarak size inanıyoruz” diyecek.

Aysal, Kopenhag yenilgisi sonrasında yükselen eleştiriler ve “Derbi son şansı” yorumlarının aksine Mancini için özel bir yemek düzenleme kararı aldı. Dev maç arefesindeki bu özel yemek akşam saatlerinde İstanbul Maslak Atlı Spor Tesisleri'nde yenecek. Sarı kırmızılı başkan, F.Bahçe derbisini izlemek için Kadıköy'e gitmeyeceğinden hem burada Mancini ve ekibine destek mesajlarını iletecek hem de Kopenhag maçının ardından artan eleştirilere set çekecek.

YÖNETİCİLERLE DE TANIŞTIRILACAK

İtalyan teknik adamın göreve gelmesi ile birlikte takımını hiçbir deplasmanda yalnız bırakmamaya çalışan ve Florya'ya da moral ziyaretlerinde bulunan Aysal, “Sana ve ekibine güveniyoruz” mesajı verecek.

Yemeğe başkan dışında yönetim kurulu üyeleri de katılacak. Ünal Aysal, aynı zamanda Mancini ve ekibi ile tüm yönetim kurulu üyelerini de bu yemekte tanıştırmış olacak. Böylece sarı kırmızılılar, yönetiminden teknik ekibine kadar kritik Fenerbahçe maçı öncesinde kenetlenirken takıma da toplu bir şekilde ‘güven aşısı' yapılacak.

"KOPENHAG YENİLGİSİNİ ABARTMAYIN"

Yönetim kurulu toplantısında Mancini'ye güvenini dile getiren Aysal, “Hoca takımı ve Türkiye'yi yeni tanıyor. Kopenhag yenilgisini fazla abartmamak lazım” dedi. Öte yandan başkan Aysal dün 1905 G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ni (GSYİAD) ziyaret etti.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!