comScore

Galatasaray Galatasaray

Santin: 'G.Saray'a karşı şansımız var'

05 Kasım 2013, Salı 00:37

Danimarka Kupası'nda Odensa'ya 2 gol birden atan Kopenhag takımının golcüsü César Santin, UEFA.com'a açıklamalarda bulundu.

Danimarka Kupası'nda Odensa'ya 2 gol birden atan Kopenhag takımının golcüsü César Santin, UEFA.com'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray karşılaşmasının kolay olmayacağını söyleyen Santin, Danimarka'nın en büyük kulübünde gol kralı olabileceğini söyledi.

Devler Ligi'nde evlerinde aldıkları başarılı sonuçlara vurgu yapan Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılılara karşı şansları olduğunu ifade etti.

Santin, "Şampiyonlar Ligi gruplarında şimdiye kadar Parken'da hiç maç kaybetmedik. Taraftarların desteği bize çok yardımcı oluyor, kesinlikle Galatasaray'a karşı şansımız olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Avrupa'ya çok genç yaşta geldiğini ve brezilya'da pek tanınmadığını ifade eden 32 yaşındaki hücumcu, kariyerini bitirmeden önce Brezilya'ya dönüp 1-2 yıl daha oynamayı ve birikimlerini aktarmayı düşündüğünü söyledi.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!