Sarı-kırmızılı formayı giydiği günden bu yana bir türlü gerçek performansını sahaya yansıtamayan Wesley Sneijder için milli takımdaki hocası Louis Van Gaal devreye girdi.
Hollandalı teknik adamın öğütleri ile birlikte Sneijder de rotasını Premier Lig'e çevirirken yıldız oyuncu devre arasında Chelsea'den gelecek teklifi kabul ederek Ada'ya gitme planları yapıyor.
Sneijder için sonun başlangıcı olan Inter'deki sakatlığı Hollanda Milli Takımı'nda önce kaptanlığı ardından da takımdaki yerini kaybetmesine neden olmuştu. Van Gaal her fırsatta Sneijder'in hazır olmadığının altını çizerken Hollandalı hücumcu da kendi performansını sürekli eleştirdi.
AJAX DA İSTİYOR
Van Gaal ise Sneijder'i milli takım kadrosuna sakat ve eksik oyuncuların ortaya çıkmasının ardından yeniden dahil ederken son kamp döneminde geleceği ile ilgili rota çizdi.
MOURINHO İLE SÜREKLİ KONUŞUYOR
G.Saray'a gelmeden önce Mourinho ile fikir alış verişinde bulunan ve ardından ‘Özel Biri'nin Fatih Terim'le iyi anlaşacağını söylemesinin ardından sarı-kırmızılılara gelen Sneijder şimdi ikinci kez hocasını dinleyecek.
Ajax'ın da ısrarla istediği ancak yıllık ücretinin fazlalığı nedeniyle transferine uzak durduğu Wesley Sneijder, Van Gaal'in de sözlerinin ardından Chelsea'li yetkililere yeşil ışık yakarken G.Saray'ın da iyi bir bonservis bedeli karşılığında Sneijder'i satabileceği öğrenildi.

