comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'nin bu tercihi çok şaşırttı

02 Ekim 2013, Çarşamba 21:37

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Roberto Mancini'nin Juventus maçı için açıkladığı kadro şaşırtıcıydı.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile karşılaşacak Galatasaray'da sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Roberto Mancini'nin beklentilerin aksine Riera'ya solda değil sağ kanatta görev vermesi şaşırttı. Sol bekta Hakan Balta'nın önünde Bruma oynarken, sol ayaklı İspanyol futbolcuya sağ kanatta görev verildi.

Geçtiğimiz gün yapılan son idmanda Aydın Yılmaz'ı maçta görev alacak 11 içerisinde çalıştıran ve Juventus karşısında ilk 11'de yer alması beklenen oyuncu, teknik direktör Roberto Mancini tarafından Juventus karşısında ilk 18'e bile alınmadı. 

Maç öncesi son taktik idmanda golcü Burak Yılmaz'ı yedekler arasında çalıştıran Mancini'nin ise bu kararının üzerine gittiği ve golcü ismi 11'de şans vermemesi ise gözlerden kaçmadı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!