Galatasaray yönetimi, Fatih Terim ile 24 Eylül Salı günü yollarını ayırma kararı almıştı. Bu gelişmeden sonra ortaya atılan isimlerden biri olan Mancini ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Fakat Fatih Terim'in görevden ayrılması sonrasında ortaya atılan iddialar kafaları kurcalayacak nitelikteydi. Bu iddialar arasında Terim ile yollar ayrılmadan önce Mancini ile anlaşılmış ve sonrasından başarılı teknik direktörün görevine son verildiğiydi.
Bu gelişmelerin ardından Roberto Mancini'nin kızı Camilla Mancini'nin attığı tweetler bu iddiaları destekler şekildeydi.
Camilla Mancini, 20 Eylül'de toplanmış eşyalarının fotoğrafını koyup “Taşınmak hobimiz oldu” şeklinde tweet attı. 21 Eylül'de ise “Son uçuş… Kimsenin bilmediği bir yere gidiyoruz” tweet'ini attı.
Bu tweetler akla “Terim ile yollar ayrılmadan önce Mancini ile anlaşıldı mı? “sorusunu akıllara getirdi.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Habertürk

