comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan Di Maria ve Coentrao itirafı!

31 Ağustos 2013, Cumartesi 11:34

Galatasaray Başkanı Aysal, transferi değerlendirdi. "Real Madrid'den Di Maria ve Coentrao ile ilgilendik ama yabancı kısıtlamaları nedeniyle transferler gerçekleşmedi" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmaları ve Şampiyonlar Ligi eşleşmesi konusunda çok özel açıklamalar yaptı.

Başkan Aysal "Real Madrid'ten Di Maria ve Coentrao gibi futbolcularla ilgilendiniz mi" şeklindeki soruya, İspanyol ekibiyle görüşmeler yapıldığı vurgusunu yaparak cevap verdi. "Ancak yabancı sayısı kısıtlamaları nedeniyle bu transferler gerçekleşmedi. Transfer sezonu da artık kapanıyor" diye konuştu.

25 yaşındaki Di Maria sağ kanatın yanı sıra orta sahanın ortası ve sol kanatta oynuyor. Aynı yaştaki Coentrao ise solbek, ön libero mevkilerinde ter döküyor. Transfer dönemi Avrupa ülkelerinde 31 Ağustos'tan başlayarak en geç 3 Eylül'e kadar bitiyor. ligimizde ise 6 Eylül'de noktalanıyor. Öte yandan İspanya medyası bu iki futbolcu için defterin kapanmadığını, görüşmelerin sürdüğünü öne sürüyor.

ÖZGÜVEN VURGUSU
Aysal, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kurasını da değerlendirdi. "Çok zor bir gruba düştüğümüz kesin ama tecrübemiz ve özgüvenimizle gruptan çıkacağımıza inanıyorum" dedi. Cimbom B Grubu'nda Real Madrid, Juventus ve Kopenhag ile eşleşmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!