comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ın DEV hedefi o mu? Sol bek...

19 Ağustos 2013, Pazartesi 16:35

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala sol bek transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın, MANU'nun savunmacısı Patrice Evra ile ilgilendiği iddia edildi.

Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Fatih Terim'in istediği sol bek takviyesini yabancı sınırlamasının da etkisiyle henüz gerçekleştiremeyen Galatasaray ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan iddialara göre, sarı-kırmızılılar Manchester United'ın Fransız sol beki Patrice Evra için devreye girmeye hazırlanıyor.

'ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİ!'
Yeni sezona yeni menajerleri David Moyes ile birlikte giriş yapan ve İskoç teknik adamın eski öğrencisi Leighton Baines'ı kadroya katmak için çalışma yürüten 'Kırmızı Şeytanlar'da bu transfer sonrasında aynı pozisyonda forma giyen Evra'nın durumunun ne olacağı Ada basınında merak edilen konular arasında.

Baines'ın gelmesi ile birlikte yedek kalma ihtimali bulunan Evra'nın yeni bir arayış içine girme ihtimali olduğu ve Galatasaray'ın da tecrübeli oyuncunun bu durumunun bilincinde olarak teklif yapacağı öne sürüldü.



MONACO DA KAPIDA BEKLİYOR!

2014'te Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası'nda forma giymek için oynamak zorunda olduğunun bilincinde olan 32 yaşındaki futbolcu, Fransız Milli Takımı'nda yer alabilmek için hazır olması gerektiğinin bilincinde.

Evra'nın 'Ada'ya gelmeden önce forma giydiği kulübü Monaco'nun da kendisi için istekli olduğu belirtilirken, Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ın da yoğun olarak arayışlarının bulunduğu bir pozisyon için yüksek bir maaş önermeye hazır olduğu iddia edildi.

TÜRKİYE'DEKİ 'MUZ' GÖRÜNTÜLERİ DE VAR!

Öte yandan İngiliz basınında Evra ve Galatasaray ile ilgili yapılan haberde, geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı-lacivertli taraftarların bir kısmının 'muz' tutarken yaptıkları hareket sonrasında 'ırkçılık' olayı ile gündeme bomba gibi düşen kareler de yer aldı.

Irkçılık konusunda oldukça katı kuralları bulunan İngiltere Premier Ligi'nde Patrice Evra da, Liverpool'un yıldızı Luis Suarez tarafından ırkçı söylemlere maruz kalmıştı.






ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!