comScore

Galatasaray Galatasaray

Taraftar duygusal davranmadı! 'Gitsin' dedi

19 Ağustos 2013, Pazartesi 11:04

Galatasaray'ın İsveçli oyuncusu Elmander için Norwich'in ısrarı sürerken, taraftar da golcü oyuncunun ayrılmasından yana...

Yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray'da gönderilmesi düşünülen isimlernden olan Johan Elmander'in adı yine Ada'daki manşetleri süslüyor.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden ''Daily Mail'' forvet transferi yapacak olan Norwich City'nin tercihlerinin Johan Elmander ve Brescia'nın 31 yaşındaki golcüsü Caracciolo olduğunu yazdı.
Menajer Chris Hughton'ın 2009 / 2010 sezonunda da almak istediği Elmander ile forvet alternatiflerini çoğaltmak istediği biliniyor.

TARAFTAR DA ARTIK ''GİDEBİLİR'' DEDİ...

Galatasaray taraftarı da yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşayan ve Terim'in as kadroda düşünmediği Johan Elmander için kararını verdi. Galatasaray taraftarı tarafından çok sevilmesine rağmen, sarı-kırmızılı taraftarların buluşma noktası olan webaslan.com'un yaptığı ankette gönderilecek ilk isim olarak belirlendi.

Taraftar yabancı kontenjanı açılması için Elmander, Amrabat, Dany ve Riera arasından gönderilecek ilk isim olarak İsveçli oyuncuyu belirledi. Elmander kullanılan oyların %49.9'unu alırken, İsveçli oyuncunun ardından Riera %28.2'lik oyuyla yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!