comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak Yılmaz'a zam yok ama...

19 Ağustos 2013, Pazartesi 09:33

Lazio'nun resmi teklif yaptığı golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın Gaziantepspor maçında sahada olması bekleniyor.

Burak Yılmaz krizine şartlı çözüm... 11 Ağustos 2013'te Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa finalini Galatasaray kazanmış, ancak derbide süre almayan Burak Yılmaz kupa törenindeki tavırları ile şimşekleri üzerine çekmişti. Ardından teknik direktör Fatih Terim, Burak'a şu sözleriyle mesaj yollamıştı; “Burak huzurlu, mutlu. Aramızda problem yok. Futbolcularım gelip 'Burada oynamak istemiyorum' derse yollarımızı ayırırız. Benim yerim de dolar, başkanın da yeri dolar, yönetimin de dolar, Burak'ın yeri de dolar... Aslolan Galatasaray'dır...”

'MENAJER STRATEJİSİ' TUTMADI

Hafta arasındaki antrenmanda da Fatih Terim'in basın mensuplarına, Burak Yılmaz'ın yedek kaldığı için mutsuz olduğu, başka bir kulübe gideceği haberlerini kastederek, “Açıkçası bu haberlerin kimler tarafından, hangi amaçla çıkarıldığını bilecek kadar hem tecrübeliyim hem de yaşım buna müsait” deme sebebi ortaya çıktı.

Galatasaray camiasında konuşulanlara göre Fatih Terim, bu sözleriyle Burak Yılmaz'ın menajerlerine mesaj gönderdi. Sezon başından beri Burak Yılmaz'ın 2.3 milyon Euro olan yıllık ücretini 'Burak'a teklif var' stratejisini güderek 3 milyon Euro'ya çıkarmaya çalışan menajerlerin çabasının sonuçsuz kaldığı ve tecrübeli golcüye zam yapılmayacağı belirtildi.

DROGBA'YLA İLERİDE OLACAKLAR

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim'in, bu akşamki Gaziantepspor karşılaşmasında 4-4-2 taktiğine döneceği, hem Burak hem de Drogba'ya ligin açılış maçında şans vereceği öğrenildi. Adı yaz boyunca Napoli, Atletico Madrid ve Fiorentina ile anılıp ısrarla bu kulüplerin Burak'ı istediğine dair Avrupa ve Türk medyasında haberler çıksa da, Burak Yılmaz için G.Saray Kulübü'ne tek resmi teklif önceki gün Lazio Kulübü tarafından yapılmıştı.

KONTENJAN MAĞDURU AMRABAT

Gaziantepspor maçında yabancı sınırlamasının mağduru Nordin Amrabat olacak. Teknik direktör Fatih Terim, Drogba-Burak ikilisi ile sahaya çıkacağı Gaziantepspor maçında Faslı oyuncuyu tribüne gönderecek.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!