Terim bayram mesajında, "Tüm dünyanın ülkemizin ve futbolumuzun huzur ve barışa fazlasıyla ihtiyaç duyduğu bugünlerde herkese mutlu bayramlar dilerim. Sezon tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Ümit ederim ki futbolun daha çok konuşulduğu, çekişmeli heyecanlı tatsızlıklardan uzak bir yıl olur." ifadelerini kullandı.
Yeni sezonda başarıya ulaşacak bir takım kurduklarını ve başarıya inandıklarını söyleyen deneyimli teknik adam, "Tüm Galatasaraylılar biliyolar ki biz kendilerine layık bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Başkanımız, yönetimimizle, arkadaşlarımızla uğraşıyoruz. Bulunduğumuz tüm kulvarlarda taraftarları mutlu edecek sonuç almayı istiyoruz. Bunun için çaba gösteriyoruz." şeklinde görüşlerini bildirdi.
Terim ayrıca yeni sezonda tüm sarı kırmızı taraftarların ilgisine ve desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduklarını dile getirerek açıklamalarını noktaladı.

