comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal Londra'ya dikkat çekti

23 Temmuz 2013, Salı 14:34

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Emiretas Cup'taki maçların yeni sezon öncesi önemli bir test olacağını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, GS TV'de katıldığı programda Galatasaray Yüzme Takımı ile buluşurken, futbol takımı hakkında da kısa bir değerlendirme yaptı.

Ünal Aysal, son 2 sezonda tüm camianın başarıya odaklandığını söylerken, ''Bizler sadece hedefleri gösteriyoruz. Önemli olan teknik ekibimizin ve sporcularımızın bunu ne şekilde aldıladığı. Son 2 sezonda tüm alanlarda cama başarıyı istedi ve elde etti'' dedi.
Galatasaray Başkanı, futbol takımının sezon öncesi çalışmaları hakkında da kısa bir değerlendirmede bulunurken, Londra'da oynanacak Emirates Cup'a dikkat çekti ve ''Bütün hazırlık dönemlerinde olduğu gibi hocamız oyuncuları teker teker deniyor, her mevsim yeni yıldızlar çıkabiliyor. Bazılarının performansları düşebiliyor. Bu bir deneme yanılma dönemi. İki tane çok önemli maç oynayacağız Emirates Cup'ta. O maçlar hazır olup olmadığımızı görmek için daha iyi bir veri olacak. Ben Galatasaray'ın tüm branşlarda 2013/2014 sezonunda da oldukça başarılı olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!