comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera'dan transfer ve yabancı yorumu

23 Temmuz 2013, Salı 12:19

Slovenya kampına katılan Muslera, hakkında çıkan transfer söylentilerini yalanlarken, federasyonun yabancı kararı için de ''gerekli olduğunu düşünmüyorum'' ifadelerini kullandı.

Sezonun bitmesinin ardından Konfederasyon Kupası'na katılan ve Galatasaray'ın İngiltere kampıda yer almayan Muslera, Slovenya kampına katıldı ve basının karşısına geçti.

Uzun bir sezonu geriden bıraktıktan sonra iyi bir dinlenme dönemi geçirdiğini söyleyen Muslera, ''Uzun ve zor bir sezon geçti. Sonrasında Konfederasyon Kupası da vardı benim için. Tabi insan tatile ve ailesiyle zaman geçirmeye ihtiyaç duyuyor. Ben de bunu yaptım. İyi bir şekilde dinlendiğimi düşünüyorum. Artık en iyi şekilde hazırlık dönemini geçirmek istiyorum'' dedi.
''BANA GELEN BİR TEKLİF YOK''

Transfer söylentileri hakkında da konuşan başarılı file bekçisi, Galatasaray ile 3 yıl daha Galatasaaray ile sözleşmesi olduğunu ve burada mutlu olduğunu belirtirken, ''Tabi bu biraz da basının çıkardığı haberler.  Bana İngiltere'den ya da İspanya'dan gelen bir teklif yok. Ben Galatasaray'ın futbolcusuyum. Burada 3 yıl daha kontratım var ve burada olmaktan çok mutluyum. Galatasaray'a odaklanmış durumdayım'' ifadelerini kullandı.

''YİNE ÖNEMLİ İŞLER YAPMAK İSTİYORUZ''

Yeni sezonda yine lig ve Avrupa'da önemli işler yapmak istediklerini söyleyen Uruguaylı file bekçisi, takımdaki arkadaşlığın yine en büyük avantajları olacağını ''İki sene hem kişisel hem de kulüp anlamında çok iyi geçti. Sonuçta ben de en iyisini yapmak istiyorum. Galatasaray olarak da hem ligde hem Avrupa'da önemli işler yapmak istiyoruz. İyi çalışan bir Galatasaray var. Onun dışında iyi bir oyuncu grubuna sahip, iyi bir arkadaşlığa sahip Galatasaray var. Bu da bizim yeni sezondaki en büyük avantajlarımızdan olacaktır'' sözleriyle dile getirdi.

''GEREKLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM''

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yabancı kuralı hakkında da konuşan oyuncu, bunun pek gerekli olmadığını söyledi ve ''Yeni kurala gelirsek, tabi birçok futbol takımı birçok yabancı oyuncu aldı. Açıkçası yeni kuralın pek de gerekli olduğunu düşünmüyorum ama böyle bir karar alındıysa biz de ona ayak uydurmalıyız'' ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!