comScore

Galatasaray Galatasaray

Terim istedi, İtalyanlar kapıyor

23 Temmuz 2013, Salı 11:19

Galatasaray'da Fatih Terim'in sol bek için istediği Aleksandar Kolarov'un yeni durağı İtalya Serie A olmaya çok yakın...

Galatasaray'da sol bek transferi için düşünülen ve özellikle Carlinhos'ta beklenen gelişmlelerin yaşanmamasının ardından sık sık gündeme gelen Kolarov, TFF'nin aldığı yabancı kontenjanı kararına takılmıştı.

Sarı-kırmızılı takımın transfer gündeminde uzun süre meşgul eden Kolarov için İtalyan basını yeni bir iddiayı gündemine getirdi.
Manchester City'den ayrılıp, düzenli oynamak istediği bir kulübe gitmek istediğini söyleyen Kolarov'u transfer etmek için Napoli ve Juventus ısrarını sürdürüyor.

Juventus'un bir süredir istediği oyuncu için Napoli'nin de devreye girdiği belirtilirken, Rafael Benitez'i teknik direktörlük görevine getiren mavi-beyazlı ekibin Sırp oyuncu için 10 milyon euroluk bir teklif sunması bekleniyor. Takımdan ayrılma ihtimali olan Zuniga'nın yerine Benitez tarafından istenen Kolarov'un da mavi-beyazlı ekibe sıcak baktığı ve transferin önümüzdeki günlerde sonlanacağı iddia edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!