comScore

Galatasaray Galatasaray

Brendan Rodgers'ın en büyük adaylarından

23 Temmuz 2013, Salı 10:33

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz yeniden Ada basınının gündeminde...

Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan isimlerin başında gelen Burak Yılmaz, yeniden ingiltere basınında manşetlere taşındı.

Ada basını bu kez Burak Yılmaz ile Liverpool'un ilgilendiğini ve menajer Brendan Rodgers'ın forvet takviyesi için düşündüğü 3 isimden biri olduğunu iddia etti.
SOLDADO ZOR, FAVORİLER ATSU VE BURAK

Geçen sezon beklentilerin altında kalan Liverpool'un bu yıl çok daha güçlü ve geniş bir kadro kurmayı hedeflediği ve Rodgers'ın forvet bölgesi için Valencia'dan Soldado, Porto'dan Christian Atsu ve Galatasaray'dan Burak Yılmaz üçlüsünden birini istediği belirtildi.

Haberde Brendan Rodgers'ın, ''Sahanın en ucunda biraz daha takviyeye ihtiyacımız var ve bunu başarırsak oldukça iyi olacağımızı düşünüyorum'' ifadelerini de yer verilirken, en büyük adayın Atsu ve Burak olduğu belirtildi.

Tottenham'ın da Soldado için devrede olması bu transferi zora sokarken, Atsu ve Burak'ın gerçekleşme ihtimallerinin daha yüksek olduğuna yer verildi.

DEVRE ARASINDA DA İLGİLENDİLER

Sezon başında Galatasaray'a gelen Burak Yılmaz ile İngiliz ekibinin adı devre arasında da anılmış ve yer alan haberlerde İngilizler'in golcü oyuncu için 13 milyon sterlini gözden çıkardığına yer verilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!