comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak ve Selçuk da ikna edemedi!

23 Temmuz 2013, Salı 10:19

Galatasaray'da yeni sezon öncesinde Wesley Sneijder hayalini kurduğu 10 numaraya kavuşurken, Albert Riera, 11 numarayı çok seven Didier Drogba'ya sırt çevirdi.

Galatasaray'da Melo'nun Sneijder'e yaptığı jesti, Riera, Drogba'ya yapmadı ve 11 numaralı formayı takım arkadaşına vermedi. Melo, imzaladığı 3 yıllık yeni sözleşmenin ardından geçen sezon giydiği 10 numaralı formayı, Sneijder'e verirken, Drogba'nın 11 numarayı uğurlu kabul ettiğini bilen kaptan Selçuk ve Burak Yılmaz, Riera ile bir görüşme yaptı. Görüşmede teklife "Hayır" diyen İspanyol oyuncunun "Milli takımda da bu formayı giyiyordum. Benim için bir anlamı var. 11 numarayı vermem" dediği öğrenildi.

SON KARARI TERİM VERECEK

Selçuk ve Burak'ın Riera ile yaptığı görüşmenin detaylarını öğrenen Didier Drogba, iki takım arkadaşına da teşekkür ettiği ancak Albert Riera'nın bu kararı için sessiz kalmayı tercih ettiği öğrenildi. Konunun Slovenya kampında tekrar gündeme gelebileceği ve 11 numara tartışmasına son noktayı teknik direktör Fatih Terim'in koyacağı gelen haberler arasında...


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!