comScore

Galatasaray Galatasaray

Hataları Terim'in canını sıktı!

23 Temmuz 2013, Salı 09:18

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sezon öncesi hazırlık maçlarında Dany'nin perfomansından memnun kalmazken, kafasındaki ilk 11'de Semih'in partneri olarak Chedjou'yu düşünüyor.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi oynanan hazırlık maçlarında gösterdiği performans nedeniyle Dany, olumlu sinyaller vermedi.

Dany'nin, İngiltere'deki kamp çalışmalarında, Notts County, Shrewsbury maçlarında ve son olarak İzmir'de Malaga ile 3-3 berabere sona eren mücadeledeki performansı, iyi ki Chedjou transfer edilmiş yorumlarına neden oldu. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması ile 34 resmi maçta görev yapan Dany'nin bu sezon daha az forma bulması bekleniyor.
İNGİLTERE'DE UYARIYI ALMIŞTI

Galatasaray'ın 1. etap çalışmaları için gittiği İngiltere'de teknik direktör Fatih Terim, Dany'e ilk uyarısını yapmıştı. Terim, İngiltere'deki antrenman sırasında yapılan çift kale maçta yenilen golde hata yapan Dany'yi sert bir üslupla uyarmış ve ''Yenilen bir gol var ve senin bölgende kim hatalı elbette sen. Her an hazır ve dikkatli olacaksın'' ifadelerini kullanmıştı.

İZMİR'DE SAHANIN EN KÖTÜLERİNDENDİ

Son olarak Galatasaray'ın İzmir'de Malaga ile oynadığı hazırlık maçında da oyuna ilk 11'de başlayan Dany, beklentileri karşılayamadığı gibi sergilediği kötü futbol ve gördüğü kırmızı kartla eleştirilerin odak noktası haline geldi.

Savunmanın ortasında Gökhan Zan ile uyumsuz bir görüntü sergileyen oyuncu, 3 golde de yaptığı hatalarla dikkat çekti. İlk golde rakibin üzerine kontrolsüz giden ve Santa Cruz'un boşta kalmasına neden olan Dany, ikinci golde Gamez'in ortasında Anderson'u kaçırdı ve oyuncuya rahat bir kafa vuruşu ile gol imkanı tanıdı.

Dany son golde de Chedjou ile anlaşmazlık yaşarken, büyük bir hata yaptı ve kaleci Eray'ı geçen rakip oyuncuyu düşürerek penaltıya sebep oldu. Soğukkanlılığı ve sürati ile dikkat çeken bu pozisyonda bir dekırmızı kart gördü.

GEÇEN YIL DA UNUTULMADI !

Dany aşırı kendine güveni nedeniyle Galatasaray'ın geçen sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı maçlarda yaptığı kritik hatalarla da zaman zaman eleştirilere maruz kalmıştı. Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ve Sanica Boru Elazığspor karşılaşmalarında Dany yenilen gollerde önemli hatalar yapmıştı.

Kamerunlu oyuncu en büyük hatalarından birini de UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Schalke karşısında yapmıştı. Orta saha yuvarlağına atılan uzun topu kontrol etmek istemiş ancak başarısız olmuştu ve gelişen Schalke atağı gol ile sonuçlanmıştı.

CHEDJOU, TERİM'İN KOZU

Geçen sezon Tomas Ujfalusi'nin yokluğunda Semih Kaya ile defansta görev yapan Dany, zaman zaman basit hatalar da yapıyordu. O bölgede Fatih Terim'in fazla da alternatifi bulunmaması nedeniyle sezonun büyük kısmında görev yapan Dany'nin bu sezon Chedjou gibi sert bir rakibi var. Fatih Terim'in Chedjou'nun takıma yavaş yavaş alışmasıyla birlikte sezon içerisinde ilk 11'de Semih Kaya ile vazgeçmeyeceği isimler arasında olması bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!