comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray dediler, başkan konuştu! 'Teklif...'

22 Temmuz 2013, Pazartesi 16:03

İspanya basını tarafından Galatasaray'ın gündeminde olduğu belirtilen Granadalı Siqueira için kulübün başkanından açıklama geldi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğundan bahsedilen, İspanyol takımı Granada'nın sol beki Guilherme Madalena Siqueira, Endülüs  kulübünün sahibi ve başkanı Quique Pina bir açıklama yaptı.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan başkan, "Galatasaray'dan Guilherme için teklif aldınız mı?" sorusuna "Hiç bir fikrim yok. Şu anda bu konuda yorum yapamam" dedi.
 
BİR FİKRİM YOK

Teklif gelmesi durumunda ise Pina, "Bu teklifi değerlendiririz. Fakat ne olacağını bilemem. İleriki günlerde ne olacağını kimse bilemez. Hiç bir fikrim yok. Ama şurası muhakkak ki futbolu için çok sayıda teklif ve seçenek var. Şu ana kadar Guilherme'yle konuşmadım. Seçenekler hakkında ne düşünüyor bilemem. Beklemek gerekir, ne olacağını görmek için" diye konuştu.
 
2011 yılında Grana'daya transfer olan Brezilyalı sol bekin 2017 yılına kadar Endülüs ekibiyle sözleşmesi bulunuyor. Premier Lig'den de çok sayıda opsiyonu olan 27 yaşındaki oyuncu sözleşme fesih bedeli 8 milyon euro olarak gözüküyor.

 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!