comScore

Galatasaray Galatasaray

Nani'den Bruma'ya; 'Gitme!'

22 Temmuz 2013, Pazartesi 14:20

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Bruma için Portekizli yıldız Luis Nani'den açıklama geldi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Portekizli genç oyuncu Bruma için vatandaşı Luis Nani'den açıklama geldi. Nani, Galatasaray'ın yanında Chelsea'nin de kadrosuna katmak istediği Bruma'nın şu an için yurt dışına çıkmaması gerektiğini belirtti.

Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Nani, "Bruma'nın yurt dışına çıkması için en az 2 yada 3 sene daha takımında kalmalı ve düzenli olarak forma giymelidir. Bu onun yararına olacaktır. Henüz çok genç ve biraz daha olgunlaşması gerekir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Bruma, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Sporting Lisbon'la yeniden anlaşmak için çok fazla beklediğini fakat yönetimin bu konuda kendisi kadar çaba sarf etmedeğini belirtmişti. Bruma ayrıca profesyonel bir oyuncu olduğunu ve önüne bakması gerektiğini de söylemişti.

Bruma'nın menajeri Bebiano Gomez de, oyuncusunun sözleşmesinin fesihi ile ilgili gelişmeleri doğrularken, ilgili dosyaya ilişkin nihai kararı Ortak Hakem Heyeti'nin vereceğini dile getirmişti.

Ortak Hakem Heyeti, konuyla ilgili nihai kararını 40 gün içinde verecek. Heyetten Bruma lehine olumlu bbir sonuç çıkması halinde ise, Türkiye'de transfer sezonunun 6 Eylül'de bitecek olması da Galatasaray'a bu transferde hamle imkanı sağlayacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!