comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan büyük sorun!

14 Temmuz 2013, Pazar 11:18

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği isimlerden Culio, Sercan, Yiğit, Ufuk ve M.Batdal, sarı-kırmızılı takımdan kazandıkları parayı istedikleri için elde kaldı.

Galatasaray'ın geçmişte imzaladığı kontratlar başına iş açtı.

Teknik direktör Fatih Terim'in kampa götürmediği ve kulüp bulmaları istenen 5 sözleşmeli oyuncu, taban fiyat olarak G.Saray'daki kazançlarını baz alınca elde kaldı.

Cimbom, en büyük sıkıntıyı Culio'da yaşıyor. G.Saray'dan topa dokunmasa dahi 700 bin Euro garanti para alacak Arjantinli, bunun 100 bin Euro altındaki tekliflere bile olumsuz yanıt verdi. Kadroda düşünülmeyen oyuncular şimdilik Florya'da kalmayı sürdürüyor.

HEPSİ İYİ KAZANIYOR

Gözden çıkarılan Sercan Yıldırım 700 bin Euro, Mehmet Batdal 1 milyon TL, Yiğit Gökoğlan 900 bin TL, Ufuk Ceylan da 1 milyon lira garanti ücret kazanıyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!