comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray 1 veriyor, Kayserispor 4 istiyor

30 Haziran 2013, Pazar 11:07

Geçtiğimiz sezon Amrabat'ı, sarı kırmızılılara 8 milyon Euro'ya satan Kayserispor, genç yıldızı Okay Yokuşlu için de 4 milyon Euro'luk bonservis bedeli istedi.

G.Saray'ın yurt içindeki gözdesi Okay Yokuşlu'nun transferi zora girdi. Geçen sezon Nordin Amrabat'ı tam 8 milyon Euro karşılığında Cim bom'a satan Kayserispor, Okay için de yüksekten uçtu.

Kayserispor, teknik direktör Fatih Terim'in çok beğendiği 19 yaşındaki oyuncusu için 4 milyon Euro istedi. Sarı kırmızılı takım ise, yıldızını son olarak U20 Dünya Kupası'nda parlatan futbolcunun bonservisine 1 milyon Euro artı Ceyhun Gülselam'ı önerdi. Ancak bu transfere yalnızca 4 milyon Euro karşılığında izin verilebileceği yanıtını aldı. Bu talep, G.Saray cephesinde fazla bulundu.

Önümüzdeki günlerde tarafların orta yolda buluşamaması halinde Okay Yokuşlu transferi rafa kalkacak.