Aston Villa\'nın parlayan yıldızı Christian Benteke\'nin Türk menajeri Kısmet Eriş\'in, Atletico Madrid yöneticisi José Luis Caminero\'nun davetlisi olarak Bernabeu\'da yapılan Kral Kupası finalini izlediği belirtildi.
Benteke hakkında görüş bildiren Eriş, \"Benteke her zaman kendisini geliştirmek ve Şampiyonlar Ligi\'nde forma giymek istiyor. Atletico resmi bir teklif yaparsa, bunu hiç şüphesiz düşünürüz\" dedi.
Atletico Madrid\'le şu ana kadar Benteke hakkında herhangi bir görüşmeleri olmadığını dile getiren Eriş, \"Benteke, herhangi bir büyük takımda başarılı olmak için gereken yeteneğe sahip. Geçen yaz, Fenerbahçe ve Galatasaray\'a Benteke\'yi önerdik ancak ikisi de ilgilenmek istemedi. Bence, hata yaptılar. Şimdi isteseler de Benteke\'yi transfer edemezler. Benteke inanılmaz bir oyuncu\" ifadelerini kullandı.

