comScore

Galatasaray Galatasaray

Sergen Yalçın: ''Cüneyt Çakır maçı rezil etti!''

12 Mayıs 2013, Pazar 23:49

Sergen Yalçın, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Cüneyt Çakır ve kırmızı kart gören Volkan ve Sabri'yi sert dille eleştirdi..

Top Bizde programının yorumcularından Sergen Yalçın, derbinin hakemi Cüneyt Çakır\'ı ve maç içinde yaşanan olayları sert dille eleştirdi.

Cüneyt Çakır maçı rezil etti. Patagonya sanıyor herhalde burayı. Ben sizin üzerindeyim, istediğim gibi yönetirim diyor, abuk subuk el hareketleri yapıyor. Maçı rezil etti. Çaldığı, çalmadığın fauller. Bu maçı seyreden gözlemci sana Avrupa\'da maç vermez.
Şu maçı İngiliz hakem Howard Webb felan yönetse 4 kişi bir taraftan, 3 kişi diğer taraftan atılırdı. Ama İngiliz hakem yönetse bunların hiçbirini yapamazlar. Melonun hareketleri, Volkan\'ın son dakikadaki hareketleri, Sabri\'nin hareketleri. Hiç utanmıyor musunuz? Dışarıda bunun hiçbirini yapamazlar. Kabadayılık yapıyorlar ya, dışarıda yapamazlar.

Volkan Demirel\'in yaptığı açıklamaları da eleştiren Sergen, \"Saçma sapan konuşma. \'Kupaların değil gönüllerin sevgilerin takımıyız.\' Seneryo yazmış ve ona inanmış ve anlatıyor. İnsanlar da dinliyor.\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!