comScore

Galatasaray Galatasaray

Abdurrahim Albayrak bombası! Bırakıyor mu?

06 Mayıs 2013, Pazartesi 00:01

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, yönetimden ayrılıyor mu? Öyle sözler sarfetti ve mesajlar gönderdi ki, bu sözler şampiyonluk kadar konuşulacak..

.COM -İştetarafından Telegol\'e yağtığı açıklamaları derlenen Abdurrahim Albayrak\'ın sözleri

Öncelikle şampiyonluk hakkında konuşan Albayrak, Fenerbahçe\'ye övgü dolu sözler sarfetti;
\"Biz yönetime geldiğimizde kimseyi suçlamıyorum ama bu takımı 8\'nci aldık, 2 sene içinde Avrupa\'nın 4 takımı arasına soktuk. İki sene üst üste şampiyon olduk. Güçlü yönetimle geldik. Ali Dürüst başkanımla Fatih Terim\'i getirdik, Ali Dürüst olmasaydı getiremeyebilirdik. Çok iyi bir karar almışız, o da bizi kırmayarak ısrarımıza dayanamayarak geldi. Şimdi ne kadar doğru iş yaptığımızı gördü herkes. En güçlü rakibimizle puan farkı 10. Fenerbahçe\'yi de küçümsemiyorum, 3 günde bir maç yaptılar ve onlara da hak vermemek mümkün değil. İyi maçlar çıkarttılar şanssız şekilde elendiler, keşke finale çıksalardı. Ülkemiz için güzel olurdu\".
Bu arada hasta olduğunu ifade eden Albayrak, \"Biz camiamızla bütünleştik. Dün akşam idmana gittim, 7 tane iğne yaptılar ve beni maça yetiştirdiler. Balık yaptı hoca da, kendimize geldik ve sahaya çıktık\" dedi.

Stadyumda şampiyonluk kutlaması yapılmaması üzerine taraftarın tepki göstermedi hakkında da konuşan\"Biz biz şampiyonluk program yapmadık, her taraftarımıza teşekkür ediyorum, onlardan da özür diliyorum. Milyonlarca taraftarımız var ve 55 binini ağırladık orada. Onlar da haklılar ama Trabzonspor maçından sonra bir araya geleceğiz. Takımda herkesin programı var. Florya\'yı boşaltısınlar lütfen . Onlardan özür diliyorum\" açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe ile oynayacakları maçta iyi karşılanacaklarına inandığını da ifade eden Albayrak \"Fenerbahçeliler\'e geçen sene için teşekkür ediyorum. Bizi kapıda karşıladılar geçen sene. Nihat Özdemir, Ali Koç bey olsun, ısınmaya çıktı takım Ali Koç ısınmada hiç yanımdan ayrılmadı. Bunlar örnek olacak şeyler. Bu sene Fenerbahçe maçında biz de Galatasaray otobüsü gitti, Aykut hoca şahittir, ben Fenerbahçe otobüsünün yanından ayrılmadım toz kondurmadım. Bunlar her statta olmalı\" diye konuştu.

Fenerbahçe\'nin kendilerini alkışlama konusu hakkında da konuşan Terim, \"\'Bizi alkışlayın\' diyemem, bunu kendileri bilirler. Ama ben bizi iyi karşılayacaklarına kendim gibi eminim. Bizim de kimseye bir kötülüğümüz yok\" ifadelerini kullandı.

Transfer konusundaki bir soruya ise Albayrak \"Başkanım her şeyi açıklar. Şampiyonluğu yeni yakaladık. Bu takıma da haksızlık yapamamayız. İki senedir onlar şampiyon yaptılar\" dedi.

Yeni sezonda yönetimde sizi görecek miyiz?\" sorusuna \"İnşallah görürsünüz\" diyen Albayrak kırgınlıkları olduğunu ifade ederken şu bomba sözleri sarfetti;
\"Ben çok yoruldum. Başkanıma sordum öyle bir şey olmaz dedi, tekrar konuşacağız. Faydalı işler yaparsam devam edeceğim. Ama faydasız işler yapıyorsam durmam.Kalbim bazı konularda kırıldı. Başkan beni çok onurlandırdı, futbolun başındayım. Bunu başkan yaptı. Yedek üye olmam konusunda, liste giderken değiştirenler utansın diyorum. Divan Kurulu başkanlığına giderken değiştirenler artık utanmıştır. Ayrıca 20 tane televizyonkarşımdayken konuşamıyorsam bu olmaz. Ben orada insanları kırmak zorunda kalıyorum. Kimse konuşmasın diye bir şey oldu. Kafile başkanıysam konuşmam lazım. Benim görevim dost kazanmaktır. Deplasmanlara gittiğimde de mülki amirleri dolaşırım bu işin usulü budur. Bursa\'da Eskişhir\'de her yerde benimle fotoğraf çektiriyorlar. Benim genimde kötülük yok. Medya ile konuşamadığım zaman üzülüyorum. Bir yerde başkanı dolduruyorlar bunlar doğru şeyler değil. Ben idmanda futbolum getirilen şemsiyenin altında durmam dedim, benim futbolcum görecek, ben böyle gördüm böyle yetiştim. Muslera - Drogba bugün \'başkan 1 numara\' diyorsa, bunu da görmek lazım. Başkanla problemim yok, onu çok seviyorum. Başkanı dolduranlar olabilir. Ben çok çalışıyorum bunu o da biliyor. Başkana yanlışım asla olmaz. Galatasaray\'da başkan kimse, o benim öz babam gibidir, 3 seferdir yönetimdeyim 3 şampiyonluk gördüm. Veda mesajı değil bu, Galatasaray\'da veda o kadar kolay olmaz\".

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!