comScore

Galatasaray Galatasaray

'Sakat denilen Sneijder, Nişantaşı'nda...'

30 Nisan 2013, Salı 09:20

Gaziantepspor deplasmanına götürülmeyen Wesley Sneikder hakkında spor yazarı Hıncal Uluç çarpıcı bir iddiada bulundu.

Galatasaray'ın Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendiren spor yazarı Hıncal Uluç, sarı-kırmızılıların oldukça kötü bir futbol oynadığını söyledi.

Bu futbolla Galatasaray'ın Fenerbahçe deplasmanında farklı bir mağlubiyet alabileceğini söyleyen Uluç, Gaziantepspor deplasmanına götürülmeyenm Weslej Sneijder'in ise sakat olmadığını iddia etti.

İşte Hıncal Uluç'un Sabah Spor'a yaptığı açıklamaların bir bölümü...

"AKLIM HAYALİM ALMADI"

"Bence şampiyonluğa gitmiyor. Gaziantep karşısında seyrettiğim Galatasaray, ligdeki son puanını almış olabilir. Ben bu kadar kötü, bu kadar yanlış oynayan bir Galatasaray, bir şampiyon adayı görmedim.

Aklım hayalim almadı. Pazar akşamı bizim evde 15-20 kişi vardı, hepsi de Galatasaraylıydı. Maçtan önce hepsi, 'Hıncal ağabey en kritik maçımız bu. Bu maçı alırsak bizi kimse durduramaz' diyordu. Gerçekten de öyle görünüyordu. O maçı Galatasaray aldı, hakem bitiş düdüğünü çaldığı anda evdeki herkes küfür ediyordu. Sevinçle havaya fırlamaları, birbirlerine sarılmaları gereken herkes küfür ediyordu. Şampiyonluk yolunda en büyük virajı dönmüş takımlarına küfür ediyordu. Çünkü o kadar kötü, o kadar rezil, o kadar utanç verici bir futbol oynadı Galatasaray...

"SNEİJDER SAHİDEN SAKAT MI?"

Burak koşuyor, çırpınıyor. Burak kapasitesi içinde oynuyor. Riera zaten başından beri kötü.
Şimdi burada çok önemli bir noktaya geliyoruz; Sneijder sahiden sakat mı? Sağlam olsa Antep'e gitse oynayacak mıydı?

"O TAKIMDA SNEİJDER'E YER YOK"

Kadrodaysa oynar. Hayır. Sneijder'e yer yok. Fatih hoca onun için Antep'e götürmedi. Çünkü Galatasaray savunmasında Melo ile birlikte beş yabancı hakkın doluyor. Altıncı için de Drogba'yı kullanıyor, Sneijder'e yer yok. Öyle bir takım yapmış ki hocam; o takımda Sneijder'e yer yok.

Eboue sakat olacak, Dany cezalı olacak, Riera bilmem ne olacak ki Sneijder takıma girsin. Yoksa 'korku dağları bekler' takımı yapıyor, Muslera, Eboue, Dany, Riera, Melo beş; hani Sneijder'e yer. Sen en iyisi gelme de...

"NİŞANTAŞI'NDA SAPASAĞLAM GEZİYORDU"

Fatih Terim, 'Sneijder'i oynatmaya korktu' demesinler; Sakat!.. Sen İstanbul'da kal... Sneijder, cumartesi günü Nişantaşı'nda sapasağlam geziyordu. Ben gördüm. 'Sakat' diye Gaziantep'e gitmeyen adam Nişantaşı'nda magazin muhabirlerine defile yapmaz. Bu işin bir de adabı var. Sneijder, 'Bakın görüyorsunuz, sapasağlamım' diyor.

"G.SARAY 0 PUAN ALIRSA HİÇ ŞAŞMAM"

İnanılır şey değil. Şu andan itibaren Galatasaray sıfır puan alırsa hiç şaşmam. Hiç şaşmam... Gaziantep maçındaki oyunu Saracoğlu Stadı'nda düşündüm, gece uykum kaçtı, resmen uykum kaçtı, ilaç aldım. Uyuyabilmek için...

"FENERBAHÇE 8-9 ATAR"

Fenerbahçe bu takıma 8-9 atar. Dağıldığı zaman da Galatasaray'ın ne hale geldiğini 6-0'lık maçta gördük. Bu defa altıya çok şükrederler. Ondan sonra da darmadağın Galatasaray'ı Trabzon havada götürür.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!