comScore

Galatasaray Galatasaray

'Şampiyon takım böyle oynamamalı'

30 Nisan 2013, Salı 08:46

Cezası nedeniyle Gaziantep maçında kulübede oturamayan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 15 dakikalık bekleme süresinin ardından soluğu soyunma odasında aldı. Terim'in, oyuncularını galibiyet nedeniyle kutladığı ancak daha sonra da uyardığı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı hocanın, \"Bütün hafta sizi uyardım. Şampiyon ilan ettiler. Oysa oynanmamış maçlar vardı ve rakibi küçük görmek, önemsememek bize yakışmazdı. Bu maç endişelerimi haklı çıkarır şekilde gelişti. Bizim felsefefimiz her zaman kazanırken, oynamak ve tat bırakmaktır. Galatasaray böyle mahkum oynamamalı. Şampiyon takım böyle oynamamalı\" diyerek, oyuncularını eleştirdiği öğrenildi.

Milliyet\'in haberine göre; Fatih Terim'den sonra özeleştiri yapan bazı futbolcuların ise \"Hocam haklısınız. Sanki ayaklarımıza pranga vurulmuştu\" dedikleri bildirildi. Bu arada sarı-kırmızılı takımın dönüşü sırasında ortaya güzel görüntülerin çıktığı bildirildi. Pilotların, Galatasaray marşlarını çalmasıyla beraber oyuncuların ve uçakta bulunan kongre üyelerinin tezahürat yaptıkları ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!