comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray istiyor, o "ayrılabilirim" diyor!

29 Nisan 2013, Pazartesi 12:35

Galatasaray'ın stoper bölgesine yapacağı takviye için ismi geçen adaylardan Manchester City forması giyen Joleon Lescott, takımından ayrılmayı düşündüğünü açıkladı.

@media print{.linkz01 {display:none;} .hbrheadlinenew{display:none;} .hbrtitlenew{display:none;}} - SPORX DIŞ HABERLER - Gelecek sezon defans hattını güçlendirmesi beklenen Galatasaray ile ismi anılan Manchester City'nin savunmacısı Joleon Lescott takımındaki geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı ve ayrılık sinyali verdi.

2014 Brezilya Dünya Kupası'nda oynamak istediğini belirten 30 yaşındaki oyuncu, "Eğer kulübünde oynayamazsan, İngitere Milli Takımı'nda da oynayamazsın. Takımımda düzenli bir şekilde forma giyersem, milli takımımda da yerimi kazanabilirim. John Terry'nin de aynı şekilde düşündüğüne eminim. O da kulübünde fazla oynayamadı. Muhtemelen şu anda bir tek Jagielka düzenli şekilde Everton'da oynuyor." ifadelerini kullandı.
AYRILMAYI DÜŞÜNÜYOR!

Takımdan ayrılmayı düşündüğünü vurgulayan İngiliz futbolcu, "Bir savunma oyuncusunun en iyi dönemi 28 ve 32 yaşları arasındadır. Takımda kalmam gerektiğini düşünmüyorum, ayrılabilirim.  City'de Premier Lig, Community Shield ve 2 FA Cup kazandığımız söylesem, çok da kötü değil galiba..." dedi.

Geçtiğimiz sezon Manchester City'de Vincent Kompany ile birlikte stoper ikilisini oluşturan Lescott, bu sezon ise Matija Nastasic transferi ile gözden düştü. Sadece 13 maça ilk 11'de çıkan tecrübeli krampon, geçtiğimiz sezon ise 30 kez teknik direktörü Roberto Mancini'nin belirlediği 11'de yer almıştı.

BONSERVİSİ 3 MİLYON POUND!

İngiltere Milli Takımı'nda da ilk sırada tercih edilen isimlerin arasında yer alamayan başarılı isim, son olarak 26 Mart tarihinde Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında Karadağ'a karşı oynadıkları mücadelede Michael Dawson'ın sakatlanması sonrasında kadroya çağrılmıştı.

'Ada' basınının son dönemde Galatasaray'a transfer olabilme ihtimali üzerine haberler yaptığı Lescott'un kulübü ile olan kontratı gelecek sezon sonunda bitiyor. Manchester City'nin takımdan göndermesine kesin gözüyle bakılan oyuncusu için 3 milyon pound civarında bir bonservis talep edeceği tahmin ediliyor.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!