comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'a büyük ceza kapıda

29 Nisan 2013, Pazartesi 11:14

Arena'daki Mersin maçında iki kişinin sahaya girmesini 25 bin TL'lik cezayla atlatan Galatasaray'ın, dün stat dışında ve içinde yaşanan olaylardandolayı, seyircisiz oynama da dahil büyük bir ceza alması bekleniyor.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda yaşanan olaylar, Galatasaray'ın başına dert açabilir.

TT Arena'daki Mersin İdmanyurdu mücadelesinde iki taraftarın sahaya inmesi nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Sarı-Kırmızılı kulüp, 25 bin TL'lik cezayla karşılaşmıştı. Saha ve seyirci olaylarının tekrarlanmasına bakarak karar veren PFDK, Gaziantep'te yaşananları da mercek altına alacak. Öncelikle stat dışında iki taraftar grubunun birbirine girmesiyle kıvılcımı yakılan olaylar incelenecek. Bu nedenle her iki takıma da bir ceza kapıda. Sonrasında polisin biber gazlı müdahalesiyle birlikte sahaya inen taraftarların güvenlik güçleri ve polisle yaşadıkları arbede, yine kulübün başını ağrıtabilir.

UEFA baz alınırsa

UEFA, bu tür durumlarda kulüplere ağır yaptırımlarda bulunuyor. Özellikle Fenerbahçe bu konuyla ilgili büyük sıkıntılar yaşadı. TFF'nin de UEFA'nın tavrını baz alarak hareket etmesi durumunda, seyircisiz oynamaya kadar ağır cezalar Galatasaray'ı bekleyebilir.

FANATİK


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!