comScore

Galatasaray Galatasaray

Buradan diyorum ki; 'I love you hocam'

28 Nisan 2013, Pazar 23:06

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda artık son düzlüğe girdi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda artık son düzlüğe girdi. Gaziantepspor karşısıdna alınan galibiyetin ardından Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak açıklamalarda bulunduç

Şu anda kesinlikle transfer düşünmediklerini ifade eden Dürüst, "Kendi sahamızda yendiğimiz vakit zaten işi bitirmiş olacağız biz artık kendi maçlarımıza bakıyoruz. Yarış devam ediyor inşallah bu hafta 3 puanı alıp ipi göğüsleyeceğiz. Fatih Hoca'nın sadece kulübede olması değil, tribünde olması bizimle beraber olması bizim için çok önemli. Şu anda gündemimiz transfer değil, şampiyon olmak. Eboue ve Burak olayıyla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Oyuncular istediklerini yapmakta serbesttir." dedi.

Temkinli açıklamalarda bulunan Albayrak ise, "Zor bir deplasmandı, 4 maçımız vardı, 3 maçımız var şimdi. Gaziantep çok iyi takım, iyi hazırlanmış, bi zde iyi hazırlandık, zoru başardık, herkesi tebrik ediyorum. Başkanımız buraya geldi sağolsun bizi yalnız bırakmadı. Ali dürüstün annesi Nezaket Anne bana "Daha neden I love you hocam" demiyorsun diyor. Buradan "i love you hocam" diyorum. Kimseye haksızlık yapmaya gerek yok daha. 3 maç var daha, şimdi 7 puan öndeyiz. Tedbiri elden bırakmaya gerek yok." şeklinde konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!