comScore

Galatasaray Galatasaray

Kuyt ve Sow için şok suçlama!

28 Nisan 2013, Pazar 23:01

Kayserisporlu futbolcu Salih Dursun, Fenerbahçe maçı sonrası Kuyt ve Sow ile ilgili şok bir suçlama yaptı..

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Kayserispor'un futbolcularından Salih Dursun, Kuyt ve Sow'un kendilerine Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından Kayserispor'un genç futbolcusu Salih Dursun, Beyaz TV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Salih, Moussa Sow ve Dirk Kuyt'un kendisine, "Galatasaray için oynuyorsunuz" dediğini söyledi.


Caner Erkin'in her maç aynı hareketler yaptığını söyleyen Salih, "Tabii Galatasaray'ın Fenerbahçe ile arasındaki 7 puanlık fark Galatasaray'ın şampiyonluğunu artık garantileyecek olması Fenerbahçe'de adrenalini yükseltti. Onlar da oynamayan bazı oyuncular vardı, biraz moralleri bozuktu. Normal şeyler aslında, onları da anlamak gerekiyor. Oyun içerisinde birbirimize girdik. Caner'in her zamanki halleri, kırmızı kart yemesi gerekir. Aynısını ben yapsam kırmızı kart yerdim. Küfür etti etmedi bir şey diyemem, ben duymadım. Sanki biz sokak çocuğuyuz, hakemin de davranışı o, futbolcuların da davranışı o. Biz onların duruşuna saygılı olmazsa biz de onlara saygı gösteremeyiz. Bu maç burada bitti, Fenerbahçe'ye başarılar diliyoruz." dedi.

Moussa Sow ve Dirk Kuyt hakkında da çarpıcı bir iddiada bulunan Salih, "Moussa Sow bana, Galatasaray için oynuyorsunuz dedi. Ben de sen puan durumuna baktın mı dedim. Niye Galatasaray için oynayacağız dedim, bize ne dedim. Galatasaray'ın bize kazandırdığı bir şey yok ki dedim. Kuyt da aynısı söyledi bana. Saçma düşüncelere giriyorlar. Bizi küçük buldular ama öyle olmadı. Moussa Sow, Türkçe de biliyor, İngilizce de bulunuyor" şeklinde konuştu. 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!