comScore

Galatasaray Galatasaray

Dany: 'Rehavet yok, yorgunluk var'

28 Nisan 2013, Pazar 22:50

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada Gaziantep karşısında tek golle galip gelen Galatasaray'da Emre Çolak, Dany ve Riera açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada Gaziantep karşısında 3 puan alarak şampiyonluğu 1 hafta sonraya taşıyan Galatasaray'da Emre Çolak, Dany ve Riera açıklamalarda bulundu.

Maçtan evvel konuştuklarını ve Fenerbahçe maçının sonucuna bakmayacaklarını belirten Riera, "Maçtan önce, 'Her şey kendi elimizde. Rakibimizin maçı bizi ilgilendirmez. Burada alacağımız 3 puan çok önemli' diye konuştuk. Buradaki misyonu tamamladık. İyi geçmiş bir sezon var. Her şey elimizde Sivasspor'u yenersek şampiyonuz. Maç maç bakıyoruz. Önümüzdeki hafta kazanırsak şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.

Emre Çolak ise ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Önemli olan 3 puan alıp İstanbul' dönmekti. Son 3 maç kaldı. Elimizden geleni her şeyi yapacağız. heyecanlıyız. Bu maçtan 3 puanla dönemiz daha büyük avantaj sağladı bize" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılıların Kamerunlu savunması Dany ise rehavete kapılmadıklarını fakat yorgun olduklarını belirtti.

Dany, "İster istemez biraz baskı oluyor üstünüzde. Biz maçımızı kaazndık çok önemliydi. Fenerbahçe de 3 puan aldı. Önemli olan 3 puan almaktı. Bunu başardık. Sivasspor karşısında da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Rahatlamış olarak değğerlendirmeyelim. Şampiyonlar ligi'nde çok tempolu maçlar oynadık. Fiziksel yorgunluk olabiliridi. Takım konsantreydi. 2. yarı daha iyi oynayan ve gol bulan bir Galatasaray vardı" ifadelerini kullandı.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!