comScore

Galatasaray Galatasaray

'F.Bahçe için dua edeceğim'

28 Nisan 2013, Pazar 22:46

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, şampiyonluk yarışı ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Tv8\'de yayınlanan \'Telegol\' programına bağlanan Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Galatasaray ve Fenerbahçe\'nin şampiyonluk yarışını değerlendirirken, Sarı Lacivertliler\'in UEFA Avrupa Kupası\'nı almalarını dilediğini söyledi.

\"Futbolda büyük konuşmamak gerekir. Oyuncularımızı hocalarımızı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Şampiyonluk yolunda öndeyiz. İnşallah sonunu getireceğiz.\"
“Tribünde yaşananlarsın peşine beni çağırdılar. Ben o sıra soyunma odasındaydım. Benim sahaya girmemi istediler ‘senden başkasını yatıştıramaz' dediler. Orada olumsuzluklar oldu, çocukları ambulanslarda gördünüz. Bunlar olmamalı. Koku soyunma odasına kadar geldi. Acilen beni çağırdılar. Gaziantepspor taraftarları da, bizim taraftarlarımız da, bizim canlarımız. Allah razı olsun bizleri dinlediler. Olaylar büyümeden bitti.”

“Fenerbahçe'ye Avrupa'daki maçında başarı diliyorum. O gün çok dua edeceğim. İnşallah tur atlarlar. Başarı dilememek, bunu istememek gibi bir şey olabilir mi. Galatasaray, kupayı getirdiğinde milyonlarca Fenerli, Galatasaray bayraklarıyla sokaklarda sevindi. Bu kupa gelirse, tüm Türkiye'ye hayırlı olur. İnşallah Fenerbahçe bunu başarır.\"

\"Başkanımız hakkında konuşamam. Ama eğer Fenerbahçe finale çıkar ve başkanımız Ünal Aysal\'ı davet ederlerse, gider diye düşünüyorum\"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!