comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera'nın menajerinden Barça açıklaması!

28 Nisan 2013, Pazar 17:21

Barcelona'nın Victor Valdes sonrasında kadrosuna katmak istediği belirtilen G.Saraylı Fernando Muslera'nın menajeri iddiaları yalanladı.

Gelecek sezon kalecisi Victor Valdes ile yollarını ayırması beklenen Barcelona'nın Fernando Muslera ilgisi bir süredir İspanya basınında yer almaya devam ediyor. Ancak Uruguaylı kaleciden son gelen haberler Katalan ekibinin canını sıkacak seviyede...

Sarı-kırmızılıların kalesini başarıyla koruyan oyuncunun menajeri Walter Sabatini Barcelona'nın ilgisine yönelik açıklamalar yaptı. Sabatini, Katalan ekibinin oyuncusuyla ilgilendiği iddialarını kesin bir dille yalanlarken, Muslera'nın Barcelona'ya gitmesinin söz konusu olmadığını dile getirdi.
MUSLERA DEĞİL GUAITA!
İspanya basını ayrıca Barça'nın Valdes sonrası kaleyi teslim etmek üzere Valencia'nın kalecisi Vicente Guaita ile anlaştığını iddia etti. Resmi açıklamanın yapılması için ise sezon sonunun beklendiği vurgulandı ve dinamik yapısıyla Guaita'nın Barça'nın hedeflerini karşılamak için bire bir uygun olduğuna dikkat çekildi.

Barcelona'nın bir diğer kaleci adayı Inter forması giyen Samir Handanovic ile ilgili de teknik direktör Andrea Stramaccioni açıklamalarda bulundu.

İtalyan kulübünün 30 milyon euro fiyat biçtiği slovak kalecisi için Stramaccioni de "Julio Cesar'ın ayrılması sonrasında kalemizi ona teslim ettik. O bizim için çok önemli ve ayrılması söz konusu değil" ifadelerini kullandı.

Fernando Muslera'nın satılmasını kesinlikle düşünmediklerini ifade eden Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, 25 milyon eurodan fazla bir teklif gelmediği takdirde Uruguaylı file bekçisini kesinlikle satmayı düşünmediklerini dile getirmişti.

(Sporx) 





ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!