comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'a gözdağı!

28 Nisan 2013, Pazar 13:46

Karadağ basınına konuşan Gaziantepsporlu Kecojevic, "Sanki Galatasaray şampiyonluğu garantilemiş gibi bir hava oluştu. Rehavete kapılırlarsa büyük bir sürpriz yapabiliriz" dedi.

Milliyet\'in haberine göre; Gaziantepspor'un 25 yaşındaki stoperi Ivan Kecojevic, takımının bu akşam Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Kırmızı siyahlılara sezon başında OFK Belgrad'dan transfer edilen ve takımın vazgeçilmez oyuncularından bir tanesi haline gelen Kecojevic, sarı kırmızılı takımı yenebilecek güçte olduklarını iddia etti.

Ülkesinin Pobjeda gazetesine konuşan Karadağlı futbolcu, “Geçtiğimiz hafta İstanbul Belediye karşısında iyi bir sonuç aldık. Sırada daha zorlu ve yine önemli bir maçımız var. Ligin lideri ile karşılaşacağız. Galatasaray Burak, Drogba gibi yıldız oyunculara sahip çok güçlü bir takım. Şampiyonluklarını hemen hemen garantilediklerine dair bir hava hakim. Eğer bu durum onlarda bir rehavet yaratırsa o zaman Galatasaray'a bir sürpriz yapabiliriz” dedi.
Türk futboluyla ilgili düşüncelerini de açıklayan Gaziantepsporlu Kecojevic, “Türkiye liginde üst düzey bir futbol oynanıyor. Avrupa'nın kaliteli liglerinden bir tanesi. Maçlar çok çekişmeli geçiyor ve her takım birbirini yenebiliyor. Büyük paralar harcanıyor, statlar çoğunlukla dolu ve medyanın yoğun ilgisi var. Futbol çok seviliyor” şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!