comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Fatih Terim'in büyük endişesi..

28 Nisan 2013, Pazar 09:35

Galatasaray'ın hocası, şampiyonluğu ilan etme şanslarının bulunması nedeniyle oyuncuların maçtan sonra giymeleri için Pazarlama A.Ş. tarafından hazırlanan ürünlerin Gaziantep'e götürülmesine izin vermedi, bu durumun takımı olumsuz etkileyeceğine dikkat çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Gaziantepspor'u deplasmanda yenmeleri ve Fenerbahçe'nin sahasında Kayserispor'a kaybetmesi durumunda 19. şampiyonluğu ilan edecek olmalarına rağmen tedbiri elden bırakmıyor.

Fenerbahçe ile 7 puanlık farka rağmen hafta boyunca futbolcularına işlerini ciddiye almaları konusunda uyarılarda bulunan Terim, şampiyonluk hazırlıklarına da engel oldu. Tecrübeli hoca bugünkü 90 dakika sonunda şampiyonluğun gelmesi halinde futbolcuların giymesi için Pazarlama A.Ş. tarafından hazırlanan ürünlerin Gaziantep'e götürülmesine izin vermedi.

Ürünler İstanbul'da kaldı

Terim, “Şampiyonluk ürünlerini Gaziantep'e götürelim mi?" teklifini kabul etmeyerek ciddiyet ve rehavete vurgu yaptı.

Pazarlama A.Ş. yöneticilerine teşekkür eden Fatih Terim'in, “Şampiyonluk ürünlerinin Gaziantep'e götürülmesi motivasyonu olumsuz etkileyebilir. 7 puanlık fark nedeniyle zaten şampiyon ilan edildik! Bütün hafta futbolcularıma bunun yaratabileceği sıkıntıları anlattım. Önümüzde 4 maç daha var. Kaldı ki Gaziantep deplasmanı hiç de kolay geçmeyecek. Ürünlerimizi hazır tutalım ancak yanımızda götürerek havaya girmeyelim. TT Arena'da oynayacağımız 2 maçımız daha var. O maçlar sizler için de fırsat olacaktır" ifadelerini kullandığı öğrenildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!